ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Красота и здоровье
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

32-й Міжнародний фестиваль моди "Kiev Fashion 2017" в "КиївЕкспоПлаза".

Дорогі жінки, уявіть перед собою елегантний образ стильної леді. Яка вона? Давайте з вами проведемо невеличкий експеримент. Уявімо собі жінку будь-якого віку. На ній класична маленька шанелівська сукня, черевички-човники. Здається, чогось не вистачає. Отже, подумки спробуємо гармонійно доповнити цей образ. Нам потрібні модні аксесуари, а саме: сумочка, хустка, невеличкий тонкий пояс, браслети або намисто, а можливо, лише годинничок і сережки? Як з усім цим порозумітися? Почнемо з сумочки. Одразу питання: який привід? Ідете на роботу чи просто гуляти містом? Вибираємо доволі містку, а головне якісну сумку. Одразу, якщо дозволите, наша вам порада: не купуйте випадкових дешевих аксесуарів. Краще назбирайте потрібну суму, підіть до найкращої крамниці у місті й зробіть собі подарунок! Нехай це буде одна або дві сумки, але вони будуть супер! І гордовито всюди з ними ходіть! Підробку з ринку видно за кілометр!

Взуття й сумка - ось дві речі, за якими можна одразу виявити справжню леді. Якщо ви збираєтесь на вечірку, радимо вам вибрати так званий "клатч". Це невеличка сумочка для ключів від авто, дзеркальця та помади, решта може й не вміститися, тому краще брати клатч середніх розмірів. Для більш урочистих випадків можете блиснути вишуканою річчю у вигляді вечірньої сумочки - особливо вітаються каміння і шовк.

Усупереч загальноприйнятій думці про те, що колір сумочки та взуття мають співпадати, ми можемо заперечити - це не обов'язково. Сьогодні в моді благородна еклектика. Три або навіть чотири кольори - і ви в тренді. Скажімо, сукня - жовта, сумка - червона, черевички - фіолетові. Беремо спектр і сполучуємо протилежні за тоном кольори, сполучувати які 20 років назад вважалося моветоном. Утім, стримане благородство завжди передбачало певну м'якість у поєднанні кольорів. Зауважте, королівська особа або будь-хто з її почту ніколи не одягне щось кричуще. Все залежить від вашого смаку та уподобань. Ось просить ваша душа кросівки під весільну сукню, і все тут! Значить, взуйте! І заради Бога не думайте, що про вас казатимуть люди. Це ваш вибір, ваші емоції, про які ви будете згадувати із задоволенням.

Що ж до поясів, то їх у вашій шафі має бути декілька: базових кольорів - чорний, білий, бежевий та червоний, а також усіляких леопардових, під пітона та ін. Пояс може внести до вашого вбрання головний акцент, максимально освіжити або навпаки - безнадійно зіпсувати образ. Нам би цього дуже не хотілося. Тому частіше гортайте свіжі модні журнали, там ви знайдете сотні комбінацій.

Дама в капелюшку - це завжди якась таємниця. Капелюшки - це, мабуть, найбільш вишуканий, шармовий аксесуар жінки. Шкода, що сьогодні він витіснений кепками та бейсболками. Ми цілком згодні - це зручно. Кепка, окуляри, відсутність макіяжу дозволяє спокійно пройтися крамницями, зайти на ринок, скуштувати та вибрати те, що потрібно. Утім, коли жінка хоче створити образ елегантної леді, вона одягає вишуканий капелюшок. Цей головний убір одразу надає жінці певної величності, "сіру мишку" перетворює в чарівну амазонку.

Ніщо так не прикрашає жіночу ногу, як вишукане взуття. Повз шикарні черевички не пройде жодна жінка, адже немає нічого кращого за пару височенних підборів, щоб перетворити звичайну жінку на модель, яка зійшла з подіуму. Підбори завжди подобались чоловікам. Однак, незважаючи на це, багато хто з високих жінок підбори ігнорує. А даремно...

І ще один, останній, але дуже важливий штрих - жіночі парфуми. Вони як шовк, вино, свіжі квіти, які є необхідною розкішшю для кожної леді. Варто лише вдихнути їх чудовий аромат, і змінюється настрій. Віддаючи вам свою таємницю й чарівність, романтику й вишуканість, вони дарують незрівнянну насолоду.

Отож любі українські красуні, організатори Міжнародного фестивалю моди "Kyiv Fashion" запрошують вас з 8 до 10 лютого завітати в Kyiv Expo Plaza та створити свій неперевершений жіночий образ. Час зустрічі - 11:00 - 16:00.

20% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.