ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Музеи и галереи
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!

Часом вдивляєшся у різноманітні візерунки і перед очима постає образ вишивальниці, яка не один день стібок за стібком вишивала рушник, вплітаючи в орнаменти добру долю для своїх дітей та внуків. Вишивка - це незмінний атрибут багатьох українських обрядів та традиційна окраса житла, що стала символом нашого народу. Кольорова гама зображень на тканині неймовірно вражає своєю ритмічною красою, випромінюючи таємничу силу, яка ніби джерельна вода напоює життям. Століттями складалися і передавалися орнаменти із покоління у покоління, глибоко розвиваючись та удосконалюючись. Захоплюючись красою світу вишивальниці створили вигадливі символи небесних світил, рослин та людей, вдихнувши у них оберегову силу. Вишитий рушник - це свята реліквія, яка крізь віки несе світло національних традицій.

Для української вишивки характерне гармонійне поєднання кольорової гами і, напевно, найбільш традиційною є червоно-чорна палітра. Глибокий чорний колір є символом землі та багатства. Йому дуже пасує контрастний та виразний червоний колір. Чорна барва частково поглинає потужну, вогняну енергію червоної, залишаючи тепло та яскравість.

Рукодільне мистецтво - це ваше найулюбленіше хобі, яке зародилось у вашому серці ще з самого дитинства і ви просто не уявляєте свого життя без високоякісних декоративних ниток та домотканого полотна? Екскурсія у Міжнародний музей української вишивки стане для вас кращим варіантом проведення вашого часу. Виставка унікальної колекції робіт відомої художниці та чудового майстра української вишивки Тетяни Протчевої підкорила своєю неймовірною красою увесь світ. Сяючі християнські ікони, вишиті картини найпопулярніших музикантів та письменників світу, краватки, листівки та рушнички, ви не знайдете аналогів її робіт у жодній країні. Отож, запрошуємо вас шановні київляни у чудовий світ вишивки. До речі, приміщення музею відтворює атмосферу селянської хатини, а у центрі експозиції - вишита працьовитими руками київської майстрині карта України! Адреса музею: вул.Курчатова, 23 а. м.Лісова. Про відвідування бажано попередити господиню закладу за тел. 066 025 88 78.

Скидка - поздний выезд из отеля

Читайте также:

Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".«Курс женской чувственности» в Академии Тамары Добрыдень.
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.