ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Концерты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".

Його творчістю захоплюється все людство на Землі. Композиції у їхньому виконані зачаровують серце, а широке коло шанувальників музики з гарним смаком зростає з кожним днем. Колектив Національного академічного оркестру народних інструментів України був створений ще у 1969 році, на сьогоднішній день він здобув прихильність музикознавців з усього світу. Вже на наступний рік свого існування, а саме 12 квітня у 1970 році в Національній опері України ім. Шевченка відбувся їхній перший успішний дебют. Оригінальна творчість інструментального мистецтва, народні мотиви, ошатність національного вбрання, колоритне звучання пісень - неймовірно вражає, роблячи кожен виступ артистів незабутнім та воістину ексклюзивним. Серед музичних пропаганд інструментальної музики він здобув звання " Єдиного професіонального оркестру народних інструментів". У складі академічного оркестру кращі з кращих : лауреати Шевченківської премії, народні артисти, професори, а також кращі випускники музичних ВНЗ України. Композиції, які лунають на концерті "НАОНІ ", викликають масу незабутніх вражень у слухачів, адже музика, яку створюють професіонали, виконана на тридцяти класичних та інших народних інструментах.

Залишились лічені дні до початку концерту, отож поспішайте придбати квитки на сайтах продажу. Музична подія відбудеться 3 липня 2017 року о 19.00. Місце проведення - Будинок офіцерів. Вартість від 250 гривень.

20% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».«Курс женской чувственности» в Академии Тамары Добрыдень.
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.