Коронні страви для справжніх гурманів.
Без м'ясних, ароматних страв не обійшовся ще жоден святковий стіл, а також звичайний обід, або сімейна вечеря. З м'яса можна приготувати багато смачних страв: улюблений борщ, апетитні котлетки, холодець, шашлики, домашні відбивні, чудові пельмені і багато іншого. Його смажать на сковороді, варять, тушкують у духовці, запікають, а також надзвичайно готують з нього страви на мангалі. Крім цього, м'ясо є дуже корисним, і містить в собі багато різних вітамінів, які так необхідні для нормального життя людини. Це такі вітаміни, як залізо, амінокислоти, білок, ліпіди, мінеральні та екстрактивні речовини. Для приготування, ви можете взяти практично будь-яку частину туші .. Наприклад: з чудової лопаткової частини, грудинки, поперекової частини і окосту готують неперевершені основні страви та закуски, з ніжок і хвостів ви готуєте холодець, а вушка подають до столу як вишуканий делікатес. Ви думаєте що це все дуже складно? Даремно! Ми запрошуємо всіх на майстер-клас від професійного та талановитого шеф-кухаря Андрія Борисенка, який відбудеться 22 травня з 19 по 22 год по вул. Студентській, 5-7 ст. Ви навчитеся вибирати м'ясо і спеції, готувати кращі рецепти з м'яса, приготованого найрізноманітнішими способами. Запечене на грилі або в духовці, підсмажене на шампурах або на сковороді, тушковане з улюбленими овочами та смачними і найкращими соусами - вибирайте на свій власний смак. Ми обіцяємо, що неповторний шеф - кухар популярної Кулінарної Академії Ектора Хіменес-Браво допоможе вам у цьому, а гості, які завітають до вас будуть просто в захваті від прекрасної і дивовижної господині. Страви приготовані вашими ніжними руками, зачарують кожного хто їх спробує, і назавжди залишать згадку про себе у їхньому серці.