ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Экскурсии
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Екскурсійно-оздоровчий тур по Закарпаттю з купанням в чанах.

У перший день туру, мандрівники, які бажають відвідати Ужгород та дізнатись неймовірно цікаві факти про історичні пам'ятки цього величного міста, зустрічаються рівно о 20.30 біля метро «Житомирська», адже вже о 20.45 київський автобус вирушає у чудову подорож по околицях нашої країни. Під час довгої мандрівки у транспорті, ви зможете насолодитись комфортним переглядом захоплюючих фільмів та прослуховуванням приємної музики.

На другий день у п'ятницю, на вас чекає незвичайна екскурсія по Ужгороду, у цьому поході ви побачите: пл. Корятовича, яку було названо в честь литовського князя Федора Корятовича, вулицю Корзо, яка вважається однією із найстародавніших артерій цього містечка, побуваєте у двоповерховому будиночку Гізелли та будиночку з гарною назвою "Білий корабель", у якому на сьогоднішній день мешкають люди та працюють затишні кав'ярні та крамниці. Найкрасивіший храм Закарпатської області - Хрестовоздвиженський кафедральний греко-католицький собор, теж з радістю зустріне своїх гостей. Після відвідування резиденції мукачівських єпископів ви відправитесь у чудову прогулянку біля обласної філармонії, що знаходиться в приміщенні колишньої синагоги.

Після тривалої та неймовірно вражаючої подорожі радимо вам насолодитись чашечкою смачної кави в одній із найзатишніших кав'ярень містечка, тому що наступним пунктом призначення буде мандрівка в "історичне серце містечка Ужгород на Закарпатті" - Ужгородський замок. Тут ви зможете побачити найстаровиніші пам'ятки, які зберігались багатьма тисячоліттями, а по завершенню цієї чудової прогулянки ви зможете ознайомитися з історією підземель замку та скуштувати найсмачніше вино України. Далі на вас чекає переїзд у закарпатське селище - Поляна, де ви добре відпочинете та підлікуєте своє здоров'я, адже в готельно-оздоровчому комплексі «Reikartz», працюють найкращі професіонали, які чудово спеціалізуються на якісному грязелікуванні і лікуванні мінеральними водами. Тут ви і водички поп'єте, і поплаваєте в басейні з гідромасажем, відвідаєте тренажерний зал, сауну, фіто-бар, солярій, подивитеся фільми та пограєте в настільні ігри, а ваші діточки ні в якому випадку не залишаться без уваги та веселих забав, адже для них буде відкрито дитячий майданчик та прокат велосипедів. Далі після емоційної та яскравої туристичної подорожі ми йдемо відпочивати, та бажаємо нашим друзям і близьким солодких снів.

А вже на третій день екскурсії всі бажаючі зможуть вирушити у захоплюючу подорож під назвою «Казка Закарпаття + корисне купання в чанах», вартість якого складає 200 гривень для дорослих і 90 гривень для дітей до 12 р. У програмі: похід у Невицький замок та купання у ландшафтному заказнику "Соколині скелі", площа, якого становить 510 га.

На четвертий день ви виїжджаєте в Мукачево. Отож, гарненько снідаємо, збираємо свої речі і чекаємо на чергову поїздку. А на екскурсії у цьому містечку на вас чекає мандрівка по околицях таких культових споруд, як: замок «Паланок», що вважається одним з найцінніших архітектурно-історичних пам'яток XIV-XVII століть, будинок Ракоці, друкарня Грінштейна, Російський драматичний театр та ін. Романтична прогулянка по замку «Cент-Міклош», не залишить байдужим ні одне серце, адже саме в цій будівлі вам повідають загадкову історію кохання та всі таємні секрети цієї фортеці. Після подорожі на нас чекає автобус, який вирушить до нашого рідного містечка Київ. Час прибуття - 6:30.

Ціна квитків - 1400 - 2100 грн. Дні екскурсії - 20.10, 17.11 та 08.12. Бажаємо Вам хорошого відпочинку!

Скидка 20% на второй номер

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.