ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Театр и кино
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Вистава "Кафе розбитих сердець" в Caribbean Club.

Чи є щось у світі красивіше та краще, ніж це неймовірне почуття, яке змушує серце битися частіше, посміхатися так, ніби у твоїх долонях знаходиться увесь світ та літати від нестримної радості. Здається нам усе під силу, коли кохання взаємне. Тому ми стараємося зробити цю особливу для нас людину безмірно щасливою, оберігати та постійно піклуватися про неї, огортати своєю любов'ю від життєвих негараздів і робити усе можливе, щоб найрідніші очі ніколи не наповнилися смутком. Відповідно і немає нічого гіршого, аніж почуття без відповіді. Серце розривається на маленькі частини та душу переповнює нестерпний біль, коли знаєш, що ніколи не зможеш навіть торкнутися рук коханої людини.

Герой романтичної вистави "Кафе розбитих сердець" - молодий хлопець із чудернацьким іменем. Страждаючи від самотності він вирішив в оригінальний спосіб допомогти всім тим, хто шукає свою другу половинку, стати по-справжньому щасливими. Таким чином хлопець поступово відкриває власне кафе для таких же, як і він самотніх людей. Подія обіцяє бути дуже цікавою, веселою і невимушеною, адже історія базується на життєвих курйозах та ситуаціях. Гості зможуть прекрасно провести свій час, посміятися над героями і їхніми вчинками та можливо в комусь впізнати себе. Вистава відбудеться 8 березня о 19:30.

Скидка 10% на все типы номеров

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.