ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Театр и кино
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

«Олеся. Забута історія кохання », дебютна вистава Івана Уривського в театрі «Золоті ворота».

Дорогі друзі, незабаром на вас чекає найромантичніша та наймістичніша історія кохання від відомого російського письменника Олександра Купріна. Повість про трагічний любовний зв'язок молодої чаклунки та заможного міського пана привернула увагу мільйонів найвибагливіших глядачів і здобула велику славу у найкращих київських театрах. Олеся та Іван два закоханих серця, які мріють побудувати своє щастя, створити прекрасну сім'ю та жити у мирі та злагоді до кінця своїх днів, але на шляху у люблячої пари стають сотні перешкод, які вони не в силах подолати. Унаслідок постійних знущань і жорстокості громади Олеся зникає назавжди, залишивши напам'ять коханому лише нитку червоних бус.

Багато таємниць та спогадів приховують жителі Полісся, і найголовніша з них про вигнанців села - стареньку жінку Мануйлиху та її чарівну юну внучку Олесю, поліських чаклунок, що давно живуть у великому, темному лісі серед боліт. У виставі, ви безсумнівно, відчуєте та зможете побачити всю любов та душевне хвилювання, яке було вкладено у взятий матеріал. Але на превеликий жаль зустріч двох закоханих виявляється випадковою, як і випадкові ті палкі та ніжні почуття, що виникли між юною чаклункою і паном. Тривалість: 80 хв. Час і місце зустрічі глядачів - 29.12.2016, 19.00, театр "Золоті Ворота". Ціна квитка - 100 грн.

Скидка - ранний заезд в отель

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.