ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Квесты, загадки
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Театралізоване квест-шоу на фабриці емоцій «Гуляндія».

Вже вкотре країна розваг та організатори найяскравіших, неймовірно захоплюючих шоу дарують радісну посмішку та море емоцій всім своїм маленьким гостям. Незабаром, а саме 1, 8 та 9 жовтня о 13.00 на ваших діточок чекають незабутні враження, цікаві завдання та дивовижні події. Місце зустрічі малечі - ВДНГ. Вперше в Україні, в м. Київ вони зможуть побачити, а також взяти участь у найдобрішому квест-шоу 2016. Дітлахи проходитимуть квест невеличкими командами, де всією групою будуть відгадувати українські загадки та виконуватимуть завдання, для яких буде потрібна неабияка увага, сміливість та рішучість. Отож будьте готовими до веселих несподіванок та важких лабіринтів.

Яскраві декорації, інтригуюча гра професійних акторів, цікавенький сюжет театралізованого квест-шоу, дружня атмосфера та хороша командна робота - це найкращий спосіб порадувати вашу малечу та вивільнити їхню нестримну енергію. Ця програма подарує малюкам просто незабутні враження, адже цей чудовий квест порадили найкращі дитячі психологи України. А найцікавіше буде діткам до 10 років, батьки ж з малечею до 4 років оплачують тільки свій квиток, адже для наймолодших учасників квесту вхід безкоштовний. Отож обирайте зручний для вас день і поспішайте придбати квиточок для вас і ваших діток.

10% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.