ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Театр и кино
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Не пропустіть один із кращих спектаклів для всіх дітей "Неймовірні пригоди Аліси"! Та нехай казка оживаючи на сцені подарує вам незабутні враження.

Місце куди потрапляє Аліса незвичайне, адже сповнене неповторної загадковості, чарівності та казковості. Здається ніби світ, що був лише фантазією кожної дитини почав оживати й перетворюватись на мальовниче містечко мрії. Адже квіти тут мають власні обличчя, звірі промовляють до тебе людським голосом, проживають дивні створіння - унікальні і такі водночас не схожі між собою, - усе притягує та манить за собою. Чудеса тут є нормою, тому ніхто їм не дивується. Милий, елегантний кролик, сміливі мишенята, мудра гусениця, чеширський кіт у красиву смужку із солодким, запаморочливим голосом, два смішних брата, та звичайно ж неймовірний капелюшник - усі герої казки по-своєму енергійні, яскраві й такі чудові. Навіть червона королева, яка б мала начебто вселяти відразу та неприязнь, місцями є наївною та досить милою. Самій Алісі усе це здавалось спершу лише сном від якого вона ніяк не може прокинутись, - звірі вважають її своєю рятівницею (у що вона досить смутно вірить) та намагаються пояснити дівчинці пророцтво, яке має здійснитись та її власну долю. Але все ж таки, пройшовши всі випробування, вона розуміє що життя її змінилося, а герої загадкового містечка назавжди проникли у її серце та стали для неї особливими, про яких вона навряд чи забуде. 26 вересня, у вас та ваших дітлахів є прекрасна можливість потрапити у країну мрій разом з Алісою, подружитись із її мешканцями та побороти  злих її жителів. Центральний будинок художника (о 12.00) та найкращі актори театру подарують усім музично-ігровий спектакль "Неймовірні пригоди Аліси" за мотивами казок Льюїса Керролла "Аліса в Задзеркаллі" та "Аліса в Країні Чудес". Нехай малеча вчиться чудесам, дружбі та доброті змалечку.

Скидка 20% на номер "Стандарт"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.