ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Театр и кино
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Симфонічний Театр Тіней «Disney and... ». Тіні улюблених героїв поруч з нами!

Дорогі батьки, ми просто впевнені, що ви вже не раз задавали собі одне і теж саме питання, як зробити дозвілля вашого малюка неймовірно цікавим, веселим і незабутнім. Дуже часто ми зустрічаємо таку картину, де сучасні мультиплікаційні герої зовсім не схожі на справжніх, а навпаки милі діснеївські персонажі перетворюються в жахливих та незграбних істот. Для сприйняття казкового світу дитинства це дуже важливо, адже під час цього періоду у ваших діточок формується сприйняття дійсності. І в цей час на допомогу батькам з великою радістю та любов'ю до малюків приходить команда театру тіней FireFlies. Разом із найвідомішим симфонічним оркестром "Lords of the Sound" вони підготували неймовірно захоплюючу та яскраву подорож у казкове діснеївське королівство. Під супровідом прекрасних музичних композицій, діточки познайомляться із загадковими історіями від корпорації "The Walt Disney Company". Із зачарованим та невідривним поглядом вони будуть спостерігати за діями улюблених казкових героїв, таких як: Аладін, Анна і Ельза (Крижане серце), Аліса, Джуді Гоппс та Нік Вайлд (Зоотрополіс), Геркулес, Міньйони, Шрек і Фіона, Заєць і Вовк (Ну постривай!) та ін.

Справжнє мистецтво, гнучкість тіл професіональних акробатів, жива музика та тільки позитивні й незабутні емоції, все це поєднається у театральній виставі, яка відбудеться 14.01 о 12.00 та 14:00 в Національному театрі опери і балету, що знаходиться за адресою: вулиця Володимирська, 50, Київ. Ціна квитків - 60 - 340 грн. Тривалість шоу «Disney and ...»: 70 хвилин.

Скидка - ранний заезд в отель

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.