ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Театр и кино
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Найочікуваніша прем'єра вистави "Украдене щастя" від режисера Івана Уривського!

На долю Анни випадають нестерпні муки, втрата коханого майже не позбавила її життя. Отримуючи лист про загибель її Михайла, вбита тяжким горем вона виходить заміж за нелюба. І ось уже, через декілька років коли життя Анни почало налагоджуватись, з'являється її любий, жаданий, рідний серцю Михайло. І тут на мить здалося, щастя повернулося, милий якого оплакувала днями й ночами в надії на зустріч, поруч, дивиться в очі, посміхається і промовляє: "Анно! Господине! Ти не привітаєшся зі старим знайомим?"  Серце стиснулось у грудях, затьмарився розум, зруйнувалося все, сімейне щастя, яке будувалося роками, зруйнована присяга яку давала перед вівтарем, але це було до повернення коханого. Але як жити тепер, коли навкруги тебе всі осуджують? Озлоблений на чоловіка Анни Миколу, за те, що він украв його щастя, Михайло будь-якими шляхами усуває свого суперника з дороги. Але радість Анни тривала зовсім недовго, і ось вже у другий раз вона знову втрачає свого Михайла уже назавжди.

Це зворушлива історія про палке кохання, тяжке життя закоханих героїв і велику надію на щастя, яке може витримати будь-які удари долі.

Театр "Золоті Ворота" 18 червня о 19.00 подарує усім глядачам незабутні враження та шанс насолодитися чудесною виставою. Ціна білетів - 100 грн.

Скидка 10% на "Люкс и Апартаменты"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.