ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Красота и здоровье
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Освітній велнес-табір «Академія схуднення» запускає серію зустрічей, присвячену питанням правильного харчування і здорового способу життя.

Те, що від правильного харчування залежить зовнішня краса й відмінне самопочуття, давно ні для кого не таємниця. Обов'язково стежте за режимом, і якістю продуктів. Мабуть, головний ворог краси - зайва вага. Тут рецепт один, не новий, але його досить складно дотримуватися - їсти якомога менше взагалі, і особливо жирного і солодкого. В цьому випадку вам на допомогу прийде лише ваша сила волі. Більше ніхто і ніщо!Спробуйте вживати складні вуглеводи до 13.00. А останній прийом їжі зробіть до 18.00. Зауважте, в статті йдеться мова не про "голодні" дієти. Вони є дуже шкідливими для нервової системи. По суті, всі жорсткі дієти - це знущання над вашим організмом. Єдиним винятком може бути - це розвантажувальні дні (гречані найкраще). Так робили наші мудрі предки. По-перше, це очищення всього організму, після 3-4 днів гречаної дієти ви немов літаєте. Стан чудовий, а головне - вага не повертається. Мінус 3-4 кг можна тримати, якщо ви, звичайно, комплексно підійдете до цього питання. Ранкові пробіжки, масаж усього тіла спеціальною щіткою, з оливковою олією і лимоном, спортзал (як варіант - вдома з гантельками). Якщо протягом дня (тижня) ви будете дотримуватися цих правил, а ввечері гарненько повечеряєте, то результат буде нульовий.

Обмежуємо солодке - це не одна цукерка в день! Це означає ніяких цукерок хоча б тиждень. Замініть їх сухофруктами.

Не віддавайте перевагу вегетаріанству - їжте м'ясо, адже воно містить свої вітаміни, які будуть корисні вашому організму. Ковбасам і свинині - відмова: занадто жирні. Алкоголем не зловживайте, він негативно впливає на вашу вагу і шкіру.

Вранці випийте натще склянку теплої кімнатної води, змішаної з двома ложками свіжовичавленого лимонного соку - найкращого початку нового дня і не вигадаєш. Ваш організм прокидається від безтурботного сну, в кров надходять корисні речовини, і вже через 30-40 хвилин ви відчуєте почуття легкого апетиту. А легкий, повноцінний сніданок - це не тільки запорука міцного здоров'я, але й один із найголовніших рецептів краси для всього людства. Кращим вибором для вашого ранкового раціону буде зварена на воді вівсянка з медом, горіхами, можливо з сухофруктами або свіжим, соковитим яблуком. Замість звичайної кави або міцного чаю зробіть собі лікувальний, трав'яний, наприклад, з рівних частин ромашки аптечної, лаванди, розмарину, буркуну, мати-й-мачухи, бадьяна, чебрецю. Цей чудодійний напій позитивно вплине на стан вашої шкіри та надасть їй здорового вигляду.

20% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.