ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Концерты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Надзвичайно красива, ніжна та романтична музика для всіх закоханих у неперевершеному концерті "Romantic Soundtrack Collection"!

Музика супроводжує нас усе життя - починаючи від лагідної колискової над ліжечком немовляти, похмурого чи радісного настрою, веселощів, день народжень, випускного, романтичних побачень, різноманітних свят, весілля, хороших гулянок та закінчуючи музикою, що проводжає людину у її останню путь. І напевне неможливо собі уявити наші дні без прекрасної музики, яку увімкнути тягнуться не тільки руки, а і сама душа. Та коли ми закоханні хочеться не тільки слухати, а також співати, радіти, танцювати і літати поруч із тими, хто дарує нам таке неймовірне та нескінченне щастя. Тому, що від кохання виростають невидимі, чарівні крила та з'являються почуття, які охоплюють усіх нас, проникаючи у кожну клітинку нашого тіла, ллються дивовижним нектаром, поки не торкнуться самісінького серця. Та чи може щось краще вразити і запалити вогники у очах коханої людини, як не приємний романтичний вечір, де тільки ви у двох, в затишній кімнаті, у якій чути запах смачних й ароматних страв, що перемішуються із ароматами свічок та вашими улюбленими парфумами. Стукіт сердець і вдало підібрана, красива музика, та звісно ж приємні слова, створять для вас двох просто неземний вечір, який ви не зможете забути ніколи. А щоб ще більше здивувати кохану людину можна удвох завітати на вишуканий концерт, який має назву "Romantic Soundtrack Collection". Тут ви зможете отримати насолоду від мелодій з ваших найулюбленіших фільмів в тандемі з популярними та незрівнянними хітами світових виконавців. Такий концерт без сумніву стане найкращим подарунком близькій вам людині і байдуже чи ви лише тільки зустрічаєтесь або ж  уже давно одружені, тому що він не тільки освіжить ваші стосунки, а також подарує щирі, радісні та незабутні враження. Можливо рідна людина уже давно чекає на такий вечір і хоче щоб ви нарешті звернули на неї свою увагу, відірвались від своїх повсякденних справ і приділили такі бажані години спокою та гарного відпочинку тільки вам двом. У програмі заходу ви почуєте мелодії до фільмів: Титанік, Іронія долі, Амелі, Чорна кішка, білий кіт, Мулен Руж, Щоденник пам'яті, Емануель, 50 відтінків сірого, Паганіні скрипаль диявола, Бум, Сутінки, Той самий Мюнхгаузен, Аромат жінки, і ін.. А також симфонічні cover-хіти таких відомих виконавців як: Chris Rea, Diana Ross, Frank Sinatra, Adele, Michael Buble. Фрагменти фільмів на великому кіноекрані та надзвичайно чисте звучання в новому, ультрамодному концертному залі Українського дому подарує усім гостям фантастичну палітру різноманітних відчуттів. Приходьте в Український дім, що знаходиться по вулиці Хрещатик, 2, 1-го листопада, в 19:00.

Скидка 20% на второй номер

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.