ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Концерты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Незрівнянний та найкращий концерт до дня захисника України. Слава Україні! Героям слава! Наші відважні воїни ви назавжди у наших серцях!

Герої України, хто вони? Мужні, благородні, сміливі, мудрі та шляхетні люди! Це ті, що заради України, її народу, рідних і близьких людей не задумуючись віддали б своє життя. Свої мрії, бажання, надії, сподівання, теплі домівки, обличчя дорогих серцю людей - усе залишають позаду і їдуть у далеку, невідому путь для того, щоб ми могли жити у кращій країні, спокійно засинати у власних домівках, дивитись упевнено у своє майбутнє та проживати у вільній, незалежній державі. Кожен українець повинен пам'ятати про це, гордитись цими чудовими людьми передаючи із покоління в покоління їхні історії і історію нашої  України - яким чином дісталась нам свобода, чому ми виходячи із домівок дихаємо вільно свіжим повітрям, кому маємо бути передусім за це вдячні. 14 жовтня, саме на прекрасне свято Покрови Пресвятої Богородиці, у Національному та величному палаці мистецтв «Україна», о 18:00 відбудеться неймовірний концерт до дня захисника України "Героям слава!", у якому приймуть участь надзвичайно багато популярних українських виконавців. Це буде просто вражаючий захід, що подарує кожному гостю яскраві та незабутні враження. На одній сцені й лише для вас зійдуться найкращі естрадні та оперні зірки. Отож, у цей сонячний, теплий день вас розважатимуть:Фемій Мустафаєв, Олександр Василенко, Вікторія Лук’янець, Іво Бобул, Ольга Чубарева, Наталія Шелепницька, Володимир Засухін, брати Приймаки, Тетяна Піскарьова, сестри Тельнюк, Сергій Магера, Марина Одольська, Ірина Шинкарук, Сергій Ковнір, Надія Крутова-Шестак, Валентина Степова, Тарас Штонда, Василь Попадюк, Катерина Бужинська, Іван Ганзера, та багацько інших чудових українських артистів. Завітайте на це неповторне свято і подаруйте щасливі хвилини собі і близьким слухаючи найпопулярніші пісні нашої красуні України.

Скидка 10% на все типы номеров

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.