ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Ночная жизнь
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Музичний проект «Українські Барви» підготували яскравий різдвяний подарунок в концерт-холі Carribean Club.

Вже 17 років поспіль, співачка Оксана Стебельська та найталановитіший український ансамбль проводять яскраві новорічно-різдвяні святкування. Цю чудову музичну атмосферу просто неможливо забути. Ця музика торкається серця кожного слухача та входить у його пам'ять навіки, вона завоювала прихильність мільйонів шанувальників української народної творчості.

«Українські Барви» - це колектив, до складу якого увійшли професійні музиканти та найкращі випускники київських вищих навчальних закладів. Кожного року, гурт дивує, надихає та дарує радість своїм слухачам. Грандіозні та веселі виступи українського гурту ви могли побачити на різних концертних площадках Київщини, зокрема у Національній філармонії та Українському домі в Києві. Але цього разу, ансамбль буде з нетерпінням очікувати на зустріч зі своїми прихильниками у концертному нічному клубі Caribbean Club. Кожного року, програма виступів колективу оновлюється, так що у ці різдвяні свята гурт «Українські Барви» порадує своїх гостей чимось новеньким, феєричним та незабутнім. Організатори події здивують своїх гостей незвичним поєднанням, вишуканою та незабутньою презентацією, якісним виконанням музики в різних її стилях та жанрах. Захід відбудеться 14 січня о 20.00.

Скидка 30% на "Люкс и Апартаменты"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.