ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Праздники
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Де можна відсвяткувати Масляну 2017? Найкращі місця для відпочинку в Києві.

Чудове свято Масляної символізує проводи холодної і затяжної зими та зустріч омріяного весняного тепла. Тому його завжди святкували весело, шумно, із різноманітними іграми, забавами, театралізованими сценками, масовими гуляннями, і, звичайно ж, смачненькими млинцями. Саме млинець є не лише основним пригощанням, але і символом цього прекрасного свята, адже рум'яний та кругленький він так схожий на яскраве сонце. Цю страву готують кожного дня з різними начинками: грибами, сиром, червоною рибою, печінкою, ікрою, картоплею, яйцями, копченостями та м'ясом. Та після захоплюючого тижневого святкування іде підготовка до Великого посту.

Цього року Масляна розпочнеться 20 лютого і триватиме до 26 числа. У столиці святкування будуть проходити у Національному музеї "Пирогово" (26-го лютого, початок о 13:00). На гостей чекають: катання на конях та санях, змагання на колоді, перетягування каната, міряння силою, запальні бої сніжками.

Парк "Київська Русь" проводить веселе святкування 25 і 26  лютого. Саме тут спалять найбільше в Україні опудало, пройдуть кінно-трюкові шоу, вогняне шоу, "масляничний вертеп", а також гості зможуть поласувати чудовими стравами.

Запрошуємо вас також на святкування Масляної у мальовничому парку Феофанія. Веселі розваги для будь-якого віку, народні атракціони, бої на мішках, танці та хороводи, дитяча анімаційна програма, конкурси, музичні виступи улюблених народних колективів, корисні майстер-класи, море апетитних млинців та смачні пригощання. Подія відбудеться 25 та 26 лютого (13:00 - 19:00), а вхід вам коштуватиме 20 грн, проте студенти та школярі заплатять лише 5 грн.

Приятный сюрприз от отеля

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.