ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Театр и кино
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Самі найкращі кінозали Києва і місця, де можливо незабутньо та чудово провести перше побачення.

Найяскравіша, багата пригодами, незабутніми й вражаючими спогадами, гарними подіями, та звісно ж наймальовничіша пора року - це звичайно ж літо. Тому, зовсім не дивно що саме на цю пору припадають найбільш романтичні знайомства, зароджується неймовірне, палке кохання в серцях людей; будуються нові надзвичайні романи, що закарбовуються на усе життя у пам'яті. І здебільшого так хочеться побути із коханою людиною там де можна затишно, спокійно та романтично провести час, без галасу та зайвої метушні. Та ось куди піти, щоб ваша друга половинка не була розчарована? Ми пропонуємо вам багато місць на вибір та настрій. Отже, найкращі місця у Києві, куди можна сміливо відправлятись на перше побачення. ♥Оболонська набережна - це просто чарівне місце, краще й не придумаєш. Колись у це місце приходили багато молодих юнаків, тільки б поглянути на красуню Наталку, що була прекрасною мов троянда. Саме на честь цієї милої дівчини і назвали цей незрівнянний куточок для всіх закоханих. І тіні серед дерев на лавочці, можна досхочу насолоджуватись палкими й солодкими поцілунками. Також тут можна зустріти разом ще й неймовірний захід сонця, тому ваша друга половинка буде у захваті від такого побачення. ♥Замок Річарда, гора Уздихальниця  - теж не менш хороше місце для першого побачення. ♥Улюбленим місцем молоді являється і Хрещатий парк. Саме тут в 1909 році популярний поет Микола Гумільов зробив чергову пропозицію прекрасній Анні Ахматовій і та нарешті вона відповіла згодою на його палке, пристрасне кохання. ♥В Маріїнському парку колись цвів мальовничий сад троянд і не було напевно ні одної дівчини, яка б не хотіла почути тут слова кохання від свого обранця. Та скільки б часу не минуло, а це місце і дотепер зберігає незрівнянне чарівництво, яке відчувається усіма закоханими. ♥В Ботсад ім. Гришко можна завітати із людиною у якій ви бачите свою долю та упевненні що чекали цієї зустрічі усе своє життя.

А тепер дорогі друзі невеличкий список самих оригінальних кінотеатрів Києва. ♥ І починає цей список, персональний кінозал, що знаходиться у Rockfellow, по вулиці Петровського, 4, м. Шулявська. У цьому тихому куточку вам буде дуже комфортно удвох, адже тут можна подивитись улюблений фільм на великому екрані із потужною аудіосистемою. Ви самі можете вибрати те, що вам до смаку і насолоджуватись переглядом кінострічки. ♥У кінодромі open-air, що по вулиці Дніпровська Набережна, 18 (парковка Євробазару), м. Осокорки; вул. Кільцева Дорога, 14 - на екрані розміром 20х10 метрів ви можете переглядати фільми у найвищій якості та прямо у власному авто. До речі, тут також можна купити різні напої та смачненького попкорму. ♥Сферичний кінотеатр для двох подарує вам прекрасну, романтичну мить - їжа, що стоїть на столику поряд, сяйво зірочок, що переплітаються з уривками з улюблених фільмів, запаморочливе видовище нічного неба, а поряд дорога серцю людина - чого іще бажати! Знаходиться  сферичний кінотеатр «Атмосфера», по вулиці Червоноармійська, 57/3, м.Олімпійська. ♥А чи хотіли б ви подивитись цікавий фільм просто на пляжі? Якщо так, тоді беріть із собою все необхідне (печиво, термос з чаєм, плед). Адже фільми тут можна переглядати усю ніч, тому не варто дивуватись, якщо не помітите як уже наступить ранок. Чекаємо вас у творчій лабораторії Angar (на пляжі однойменного клубу), Труханів острів, 200 м направо від пішохідного мосту, початок о 19.00. ♥Запрошуємо усіх і у кінотеатр «Оскар», що в ТРЦ Gulliver, зал Venice (ряд 6, 7 і 8), пл. Спортивна 1а, м. Палац спорту. Тут у рухомих кріслах, які ви зможете крутити як вам заманеться ваш перегляд фільму пройде просто незабутньо.

10% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.