ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Ночная жизнь
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Концерт гурту «AVIATOR» в Caribbean Club!

Гурт "Авіатор" - це найромантичніший, талановитий і енергійний музичний колектив в Україні. Уже зовсім незабаром, на вас чекає приємний сюрприз від цих чудових музикантів. Ігор Воєвуцький, Андрій Сторож та Дмитро Тодорюк підготували для своїх прихильників яскраву та запальну програму під назвою "По небу". Уже понад 12 років, хлопці продовжують завойовувати прихильність своїх шанувальниць та зігрівають їхні серця безмежним теплом та щирістю. На сьогоднішній день в арсеналі музикантів нараховується близько семи студійних альбомів, три найпрестижніші нагороди "Пісня року", "Золотий диск", Showbiz AWARD "Відкриття року", сімнадцять запальних і енергійних відеокліпів та велика кількість успішних сольних концертів у багатьох куточках рідної Батьківщини.

У кожній композиції цієї групи гармонійно поєднуються найкращі чоловічі голоси та прекрасна жива музика. Хлопці співають від чистого серця та всієї душі, тому кожний їх виступ наповнює атмосферу великим святом та щирою любов'ю. Уже зовсім скоро, у вас буде хороша нагода почути ексклюзивну програму, у якій поєднаються старі та нові хіти виконавців. Гурт виступить у повному зірковому складі, який знають і дуже люблять мільйони вірних шанувальників, що захоплюються творчістю тріо уже багато років.

10% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.