ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Концерты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Концерт-триб'ют Е́мі Ва́йнгауз «Mary sings Amy».

Дорогі друзі, 16 липня о 19.00 у вас буде чудова нагода зустрітися з палкими прихильниками Емі, згадати прекрасні роки її творчості, а також насолодитися її прекрасними композиціями у живому виконанні. Цей музичний вечір організатори вирішили присвятити пам'яті відомої британської поп-зірки. Київський нічний клуб Caribbean та джазова вокалістка Марія Жигінас запрошують усіх на найочікуванішу подію цього літа під назвою концерт-триб'ют "Mary sings Amy".

Е́мі Ва́йнгауз - одна з найуспішніших та талановитіших виконавиць. Авторка своїх неперевершених композицій, у котрі вкладала частинку свого серця та всю свою любов. Її велике ім'я було внесено у Книгу рекордів Гіннесу за титул "Найкращої Британської співачки". Володарка 6-ти номінацій «Греммі», двічі лауреат премії «Ivor Novello», а також переможниця в номінації за " Найкращу пісню року". За роки творчості співачки було випущено два студійних альбоми та 10 синглів.

Для тих хто цікавиться життям Емі, та хоче отримати більш детальну інформацію, було знято документальний фільм з участю Ва́йнгауз. Дата виходу 16 травня 2015 року. Стрічку уже переведено на російську мову, отже бажаємо приємного перегляду. Вона має досить хороші відгуки та високу оцінку на web-сторінках.

Скидка 20% на "Люкс и Апартаменты"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.