ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Квесты, загадки
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Гавайська вечірка з героїнею діснеївського мультфільму Ліло та її вірним другом Стічем.

Позитивний, чудовий, добрий і досить повчальний анімаційний фільм студії Уолта Діснея із назвою "Ліло та Стіч" - це не лише спогади про дитинство, відважні герої, цікавий сюжет, але й історія, яка назавжди залишиться у серцях дорослих та малечі. Пригоди маленької дівчинки та її вірного друга навряд чи залишать когось байдужим, а переглядати улюблені серії є справжньою насолодою для душі, адже так добре посміятись, згадати минуле й втекти хоча б на деякий час від усього світу. Окрім кумедних ситуацій мультик торкається дуже важливої проблеми усього людства, а саме нещасних сиріт та самотніх дітей, яким батьки на превеликий жаль дуже мало приділяють уваги. Такі діточки усім серцем бажають мати щасливу сім'ю і хорошого друга, отож тікаючи від реальності вони вигадують собі казковий світ без сліз, розчарувань, де надзвичайно щасливі, а поряд є той самий вірний друг, якому і поскаржитись можна на несправедливість, що вислухає, зрозуміє, з яким можна гратись і сміятись досхочу.

 Уже незабаром, а саме 21 серпня, з 17:00 по 18:30, за адресою Пр.Оболонскій, 1б, Станція метро Мінська, Оболонь, відбудеться неймовірний квест для дітей на мальовничій природі "Гавайська вечірка з Ліло. Подорож в чудові тропіки", вартість якого від 100 грн. На діток від 7 до 12 років чекає незабутня та казкова подорож, яка їм неодмінно сподобається, тому що саме тут організатори їх порадують запальними танцями, тропічними конкурсами, шоу-програмою квесту з яскравими локаціями, логічними завданнями і звичайно ж, подарунками. Крім того, діти отримають сертифікат на атракціони РЦ "Сюрприз" і ігрові автомати, дипломи квестманів, знижку на наступний квест, а також сертифікат у розмірі 500 грн на святкування дитячого дня народження. Обов'язково потрібен запис за телефоном +38 (063) 736 21 06

Скидка 5% на номер "Стандарт"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.