ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Дети
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Фестиваль в підтримку важкохворих діток «Червоні носики».

Напевно кожному із нас відомо про тяжкі часи та складні ситуації, які відбуваються в нашій Україні на сьогоднішній день. Але тяжкохворі дітки не можуть чекати, коли все зміниться на краще, адже кожна хвилина життя, це боротьба за існування в цьому світі. Покладаючи всі надії на нашу державу або мізерну заробітну плату батьків, їм просто не вистачить часу, відведеного для того, щоб врятувати своє майбутнє. Саме тому, організатори фестивалю добра «Червоні носики» вирішили допомогти малечі та провести щорічний захід, який відбувається задля підтримки онкохворих дітлахів. Вони дуже надіються на ваше добре серце, щире порозуміння та надійну підтримку. Ціль фестивалю - збір коштів на комплект для ендоскопії, вартість якого становить 529 392,00 гривень.

17 та 18 вересня о 11.00 приходьте разом зі своїми дітками на Арт- та фестивальну платформу (Parkovka) і не забудьте одягнути червоний носик, який є символом щорічного фестивалю (носики ви зможете придбати на території фесту). На вас чекатиме найвеселіша та найяскравіша програма, адже ваші дітлахи проведуть час з кумедними клоунами, професійними аніматорами та фокусниками. Також ваш малюк, зможе погратися на батутах, покататися на атракціонах, відвідати цікаві авторські майстер-класи від «Майстерні Карамелі», «Coffee is» та Salsa Club Kyev, подивитися чудову виставу, яку виконає театр ляльок. І це ще не все, адже для всіх гостей, як дорослих так і маленьких, був підготовлений приємний сюрприз. На вечірній сцені фесту свої таланти вам презентують найвідоміші гурти 17 вересня - гурт «Вперше чую», а 18 вересня своїм виступом вас порадує команда театру тіней «Teulis». А у всіх, в кого виникне бажання, зможе взяти участь у безпрограшній лотереї та отримати приємні призи. На фесті буде працювати зона food court. Вартість квитка - 50 - 150 грн.

Подарок от отеля Лукьяновский

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.