ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Кулинария
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Фестиваль національних страв та пива "Baltic Beer Fest"!

7, 8 та 9 жовтня о 10.00 всіх київлян об'єднає унікальна та незабутня подія осені під назвою "Baltic Beer Fest". На цьому довгоочікуваному святі ви зможете скуштувати найсмачніші національні страви та відвідати смак справжнього балтійського пива. І це ще не все, на вас чекають: фольклорні та духовні оркестри, шалений ритм від найзапальніших рок-гуртів, цікаві розваги, де ви весело проведете час разом зі своїми друзями та коханими. А для тих, хто обожнює змагання з важкої атлетики було підготовлено неймовірно захоплююче стронгмен-шоу. Діткам теж буде де розважитись, адже спеціально для маленьких гостей фесту, організатори облаштують окрему зону відпочинку з купою розваг, які підійдуть для будь-якого віку. Хороший настрій, дуже смачні страви та комфортну атмосферу - гарантовано!

Але нагадаємо вам, що всі відвідувачі свята, повинні дотримуватись деяких обов'язкових правил, адже купуючи квиток ви автоматично погоджуєтесь з правилами та інструкціями, які будуть введені адміністраторами заходу. Гості, які порушать правила, будуть вимушені покинути свято без будь-яких компенсацій.

Необхідні заходи безпеки:

- відмова від планшетів.

- категорично забороняється мати з собою холодну зброю та газові балончики, вибухові речовини, а також лазері та ліхтарі.

- скляні, колючі предмети та предмети, що б'ються.

- будь-яку їжу та напої, які не були придбані на заході.

- наркотичні речовини.

- професійне відео- та аудіоапаратуру.

Організатори свята не несуть відповідальність за ваші особисті речі та здоров'я.

Скидка 10% на "Люкс и Апартаменты"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.