ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Христианские праздники
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Доброчинний концерт-вертеп "Українське Різдво" у вишуканому Caribbean Club. Уже 9-го січня на гостей чекає фантастична програма святкування.

Різдво просто неймовірне і дуже особливе свято, адже у цей день серце наповнюється радістю, від того, що народилось Боже дитятко, і ці почуття щастя хочеться дарувати усім навкруги. Усе здається чарівним, казковим, сповненим різдвяної магії та передчуттям справжнього дива, що ось-ось станеться щось дуже хороше, на що ми так довго та з нетерпінням чекали; здійсниться заповітна мрія, солодкий сон стане реальністю. Дорослі стають ненадовго дітьми - радіють, веселяться, поздоровляють одне одного із святом, обнімають близьких та рідних людей, пробачають давні образи, а в цю мить на обличчі сяє щира, тепла посмішка. Це й також прекрасна нагода зібратись із родиною за святковим столом, побути разом згадуючи усі зворушливі та незабутні моменти з минулого, поспівати різдвяних пісень та скуштувати страви, що їх приготувала турботлива господиня. Уже зовсім скоро, тобто 9 січня українці будуть святкувати неперевершене зимове свято Різдво Христове в Caribbean Club. Тому спішимо вас сповістити про те, що у цей день о 19:00 відбудеться концерт-вертеп під назвою "Українське Різдво", у якому ви матимете змогу насолодитися різноманітними колядками та щедрівками, виступом етно-рок колективів, відвідаєте майстер-класи та проведете фантастично свій час граючи у цікаві ігри, змагаючись у конкурсах. Також на гостей чекають хороводи, танці, подарунки і  несподіванки, ще й смачнюща святкова кутя, крім того кращі страви української кухні. Усі кошти виручені від свята підуть на допомогу діткам та багатодітним сім'ям мужніх українських героїв, що загинули захищаючи нашу країну. Отож, святкуючи Різдво, не забуваймо у такий день і про добрі справи. Усім самих неймовірних, незабутніх свят, здоров'я, щастя, сімейного достатку та любові.

Скидка - поздний выезд из отеля

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.