ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Социальные контакты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Дівішнік разом з Лесею Ковальчук.

Дорогі дівчата, напевно кожна із вас не раз шукала відповідь на ці хвилюючі запитання. Хто по-справжньому кохає? Яким буде майбутній чоловік? Як складеться подальша доля? І це цілком нормально, адже кожна жінка мріє кохати і бути коханою. Однак, кохання - це дуже тонка справа, і почуття які ми відчуваємо до коханої людини, рідко бувають взаємними. Різні люди по-різному себе поводять, коли питання торкається теми нерозділеного кохання. Одні домагаються взаємності, покладаючись на свої особисті якості (вражаючий вигляд, веселий характер, вміння заінтригувати, чуйність, відкритість) інші ж намагаються якнайшвидше викинути із серця невдалий роман та нездійснені мрії, треті беруться за вивчення спеціальної літератури прагнучи підвищити свою сексуальність і за допомогою корисних порад психолога стають загадковою жінкою-вамп, четверті ж прибігають за допомогою до старовинних способів ворожінь, якими користувались ще наші прабабусі. Кожен вибирає свій варіант, але тим хто цікавиться ворожінням і готується до Старого Нового Року, в який як всім відомо і проводяться всілякі гадання, Леся Ковальчук допоможе знайти своє кохання.

Ви напевно вже не раз задавали собі запитання. Чому саме ця пора? Чому саме Святки? Як нам відомо, ще з давніх-давен, ті дівиці, які мріяли зазирнути в далеке майбутнє саме у цей період, отримували найправдивішу відповідь, а їхнє передбачення здійснювалось у найкоротший період. А знаєте чому? Тому, що саме у цей вечір жіноча енергія, здатна творити неймовірні чудеса, вона зцілює, посилюється, передбачає майбутнє. І ви навіть уявити собі не можете, які можливості відкриються перед вами, якщо ви поєднаєте та посилите свою енергію разом з іншими дівчатами, завдяки роботі над собою. Недаремно ж дівиці з усього села, збиралися разом, щоб передбачити своє майбутнє аж на 12-й день після Різдва Христового. Тому 14 січня о 16.00 та 20.00 на зимовому дівич-вечорі разом з Лесею Ковальчук ви будете: ворожити, позбавлятися від негативних думок, наповнювати свій настрій радісними та позитивними емоціями, налаштовуватися тільки на найкраще в новому році, спілкуватися, сміятися, ділитися секретами, яскравими враженнями та загадувати бажання.

Реєстрація за номером +38 068 908 11 86. Ціна - 500 грн. Місце зустрічі - Genius. People. Центр психології та розвитку.

Скидка 15% на все типы номеров

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.