ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Интересные даты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Де відсвяткувати День юриста: всі вечірки і тусовки в Києві на 7 жовтня.

Дорогі наші юристи, зовсім скоро для вас настане особливий день і ми хочемо, щоб він запам'ятався вам не тільки на один вечір, а на все життя. Тому спеціально для вас було підготовлено відразу ж дві грандіозні події, де ви зможете повеселитись досхочу, потанцювати, посмакувати незрівнянним фуршетом, отримати море шалених емоцій, а також поспілкуватися з цікавими особистостями та поділитися своїми успіхами та планами на майбутнє. Але як провести день юриста України, вирішувати тільки вам, а ми до вашої уваги повідомляємо, програму заходів, яка відбудеться 7 жовтня. У цей день з великою радістю свої двері для шановних юристів відкриє центр подій Nivki-hall. З 18.30 до 22.00 у вас буде прекрасна нагода познайомитися з новими людьми, які відкриють для вас багато чого цікавого, розкажуть про останні події, які відбуваються в Україні, поділяться своїми досягненнями, обговорять разом з вами перспективи юридичного бізнесу і підкажуть вам вірний шлях до світлого майбутнього. Також на цьому вечері ви зможете чудово провести свій час, адже на вас чекають приємні подарунки, сюрпризи, святковий фуршет та багато іншого. А смільчаки, які захочуть поділитися своїми ідеями з колегами, будуть мати хорошу можливість виступити перед великою аудиторією. Вартість участі у заході - 500,00 грн.

Також, поспішаємо вам повідомити, що у цей день відбудеться ще один чудовий захід на якому вас чекають шалені танці та запальна вечірка під назвою #ubafun, якавідбудетьсяз 19:00 до 22:00 у D*Lux Entertainment Complex. Якщо ви хочете повеселитися разом із друзями під вибухову суміш танців та музики, чудово провести час зі своїми колегами, тоді ця подія саме для вас. Вам як ніколи буде драйвово, дуже весело, цікаво, а головне святковий настрій не покидатиме вас ще довгий час. Вартість: для членів АПУ - 600 грн, для інших учасників вечірки #ubafun - 700 грн.

Бутылка вина в подарок

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.