ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Интересные события
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Vedalife - все те, що ви шукаєте існує! З 29 липня до 2 серпня Вам відкриються: мудрість Індії, драйв Каліфорнії, сонце Бразилії, серце України та невичерпні знання вчителів зі всього світу!

Єдиний, найбільший, та водночас такий хвилюючий фестиваль ведичної культури та йоги Vedalife цього року відсвяткує свій п'ятирічний ювілей. Він пройде під гаслом "Слухай, їж і танцюй" й цього разу на усіх охочих чекає іще більше цікавих подій, гулянь, веселощів, запальної музики та багато ДУЖЕ смачної їжі. Ви повернетесь додому зовсім іншою людиною, добре відпочившою і набравшись повно сил. Очікується понад 10 000 гостей, прихильників здорового способу життя, небайдужих до свого здоров'я та тіла - приходьте і ви також! Захід відбудеться у красивому місці, на свіжому повітрі, та серед багатьох людей, тому ці дні промайнуть так швидко, що ви не встигнете й озирнутись. Тут не курять, не вживають наркотиків та алкоголю, не мішають сусідам відпочивати, а так затишно і добре - наче дома. Нові знайомства та нові друзі, нові зміненні погляди - острів щастя існує! Сама програма дуже насичена, отож ви побачите: на березі Дніпра пройде фестиваль Холі (до речі фарби безкоштовні) та шикарна вечірка; відбудуться також і семінари, воркшопи, тренінги, майстер-класи; слідкуєте за прекрасними формами свого тіла - йога, це те що вам потрібно, цікаво буде як професіоналам так і новачкам; під зоряним місячним небом ви досхочу натанцюєтесь та послідкуєте за тим, як танцюють справжні танцюристи, а незрівнянні музики подарують вам вечір мрії - цю музику приємно слухати, під неї хочеться рухатись, вона ніби несе вас у шалений вир танцю, де зупинитись уже не можливо. Приходьте зі своїми друзями, розкажіть і батькам про це свято та побачите потім у їх очах невичерпну вдячність за цей відпочинок. Для чарівних леді у нас особлива програма розваг - ви зможете бути ким вам захочеться - грайливою принцесою, спокусливою Афродітою, Шахерезадою - жіночною та такою бажаною; навчитесь готувати страви ведичної кухні, та поповните свій гардероб новими вишуканими речами, ароматами і прикрасами.

Скидка 10% на номер "Стандарт"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.