ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Активный отдых
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Маша Єфросиніна та Sky Family Park запрошують вас на «Charity weekend. Здоровий день» - самий активний, здоровий і добрий вікенд цього літа!

Вже зовсім скоро, а саме з 3 по 4 вересня о 11.00 в Sky Family Park на вас чекає незабутній вікенд разом з неповторною красунею та відомою українською телеведучою Машею Єфросиніною. У цієї чудової жінки велике та любляче серце, яке співчуває чужому горю та гірким сльозам. Заради щасливої посмішки батьків та здорових діток, Марія організовує черговий благодійний захід, метою якого є збір коштів для придбання апарату УЗД у відділення дитячої реанімації, який коштує 1 000 000 грн. Ми згодні, на сьогоднішній день це дуже велика сума, але якщо ми відкриємо свої серця і не будемо байдужими до людської біди, разом ми досягнемо набагато більше. Отож, завітайте на цю подію, а від себе організатори обіцяють веселу та вражаючу програму. Для ваших діток: захоплююча спортивна анімація, змагання під назвою "веселі старти" та можливість погратися в батутному парку на воді. Жінкам теж буде дуже цікаво та корисно відвідати цей захід, адже для них Марія підготовила справжнісінький " День здоров'я". Йога, пілатес, запальна зумба та бодішейк - все це під наглядом кращих інструкторів Києва (Kyiv Sunrise Yoga), які допоможуть вам схуднути та домогтися неабияких успіхів на шляху до ідеальної фігури. А чоловіки тим часом зможуть пограти в футбол, взяти участь у змаганнях з армрестлінгу та освоїти мілітарі-фітнес.Якщо ви захочете перевірити самопочуття ваших дітлахів, на заході буде працювати "Майданчик Здоров'я" - там ви зможете перевірити зір, серце, виміряти артеріальний тиск та отримати професійну консультацію в одних з найкращих лікарів, таких як: гастроентеролог, дієтолог-ендокринолог, дитячий педіатр та лікар з лікувальної фізкультури (ЛФК). А вже о 18.35 в Sky Family Park відбудеться незабутній танцювальний флешмоб разом із Марією та OPEN KIDS. Також на вас чекає приємний сюрприз, грандіозний виступ талановитого українського співака MONATІК. Ціна білетів від 100 до 200 грн. Для дітей віком до 12 років - вхід вільний.

20% на номер в следующий заезд

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.