ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Интересные события
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

На Софійській площі пройде перший італійський фестиваль "Натхненні Італією". Завітайте на фееричне та незабутнє відкриття та подаруйте собі незрівнянні хвилини щастя.

Напевно не існує жодної людини, яку б не підкорила краса Італії. Різноманіття смачних страв, неймовірні пляжі та архітектурні споруди, чисте ласкаве море, цікава історія, мода, традиції, зворушливі фільми та шикарна музика, яскраві події, хороші люди, автомобілі, заворожуюче мистецтво - це надзвичайний світ до якого так хочеться потрапити, - мрія, яку не всім вдається здійснити. Туристів тут вистачає у будь-яку пору року, адже зустріти в Італії зимові свята, провести літню відпустку чи поїхати у романтичний медовий місяць хотіли б багато людей, а і справді чи може бути щось краще. Захоплюючі екскурсії, яскраві враження, квітуча мальовнича природа, неймовірні відкриття - скільки б ви не пробули у цій країні, та коли повертаєтесь додому здається що ще не все змогли побачити, та не усі страви, які хотілось би - скуштували. А час то так швидко біжить, нібито не встигли ви лише приїхати, зайти у свій номер, розпакувати валізи, а вже і потрібно збиратись та повертатись назад. Для усіх хто любить цю країну, і є спеціально створений фестиваль "Натхненні Італією" - організатори захотіли розповісти усім бажаючим якомога більше про те, що бачили на власні очі, в які куточки завітали, що відчували перебуваючи на цій чудесній землі - поділитись своїми враженнями з усіма київлянами. З 25 і по 26 липня, на Софійській площі, ви зможете: дізнатись про традиції та зануритись у світ улюбленої Італії; поговорити про найцікавіші місця для мандрівників; отримати насолоду від романтичних італійських фільмів, комедій та музики у живому виконанні; познайомитись з експертами у подорожах, а також навчитись виготовленню всесвітньо відомих італійських масок, ще й звабливим танцям, кулінарії; вивчити досконало мову; побувати на незрівнянному ярмарку, де скуштуєте багато страв італійської кухні, продегустувати вина, сири, оливки і gelato italiano; взяти участь у різних конкурсах та найголовніше - взяти участь у розіграші такої бажаної поїздки по Італії. До зустрічі дорогі друзі на фестивалі!

Скидка 20% на второй номер

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.