ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Социальные контакты
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

IQ mama meeting - зустріч майбутніх мам!

Те щастя, яке переповнює кожну матір під час годування грудьми, не порівняти ні з якими перемогами й нагородами. Це природний, законний, бажаний стан - все-таки жінка в першу чергу мати свого малюка, і в цьому її найбільше та найголовніше щастя. І якщо раніше жінка практично завжди корилася долі, то зараз вона сама будує своє життя від початку й до кінця. Бути чи не бути заміжньою, мати чи не мати дітей, бути роковою жінкою чи обрати стиль унісекс, працювати чи не працювати, зрештою, кохати чоловіка чи жінку, й головне - завжди мати можливість бути щасливою й мати підтримку суспільства!

Не всім жінкам під силу така свобода вибору, оскільки вона передбачає колосальну відповідальність за правильність обраного шляху. Як наслідок - напруження, хвилювання, тривоги й віддалення від того блаженного стану, спокою і відчуття себе справжньою матір'ю, яка годує своє немовля.

Як важко все встигнути, бути ідеальною мамою, працівником і привабливою жінкою! Скільки треба зусиль, упевненості в собі, вміння правильно розставити пріоритети і зберігати спокій в душі. Але якщо ви дуже хочете малюка або в вашому материнському лоні уже б'ється серденько маленької крихітки, тоді ми рекомендуємо вам 15 березня о 13.00 відвідати зустріч майбутніх мам "IQ mama meeting". Тут на вас чекає, багато цікавої інформації, яка дуже знадобиться вам в майбутньому житті. Досвідчений психолог Дарина Похілевич, поділиться з вами маленькими секретами підготовки до природніх пологів. Лікар-анестезіолог Євгеній Грижимальський проведе корисну лекцію про знеболювання пологів. Також ви почуєте відповіді на всі хвилюючі запитання та відвідаєте цікавенький майстер-клас, на якому зустрінете професійного стиліста-іміджмейкера Тетяну Шилан. О 15.00 ви зможете посмакувати різними ласощами на смачненькому фуршеті. Місце зустрічі - вул. Паньківська, 14, м. Київ.

Приятный сюрприз от отеля

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.