ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Интересные события
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Осінній фестиваль заміського відпочинку «Garden Family Fest» чекає на Вас!

З 17 по 18 вересня організатори фестивалю "Garden Family Fest" запрошують усіх, хто захоплюється декоративно-прикладним мистецтвом та дизайном, обожнює створювати чудові флористичні роботи або ж просто не уявляє свого життя без світу рослин. На гостей події чекає неймовірно цікава та насичена програма, яка не залишить байдужим жодного відвідувача. Тут кожний знайде для себе щось новеньке.

Протягом двох вихідних днів ви познайомитесь з величезною колекцією зеленої продукції та світом чарівних рослин. Також на цьому фестивалі ви зможете придбати будь-які саджанці високої якості. А щоб ви змогли зробити хороший вибір, вам допоможуть корисні поради від найкваліфікованіших спеціалістів, якими ви зможете скористатися абсолютно безкоштовно. Також на вас чекають високопрофесійні майстер-класи садівництва та приготування найсмачнішого барбекю. А справжнє та незабутнє задоволення подарує інсталяція під назвою «Ландшафтний дизайн світу» та грандіозне феєричне шоу. Любителів смачненького та дегустаторів вина, чекають приємні сюрпризи.

Але це ще далеко не все! Так, під час заходу "Garden Family Fest" всі бажаючі зможуть взяти участь у фесті пікніків для всієї сім'ї. Для чоловіків же було підготовлено цілий калейдоскоп неймовірно захоплюючих розваг: стрільба з лука і мисливського арбалета, аеро-розваги та ігри з радіокерованими машинками. Чарівні леді зможуть показати всю свою елегантність і грацію в осінньому конкурсі краси «Королева саду», а також побувати на модному показі одягу від найталановитіших українських модельєрів. На маленьких відвідувачів фесту чекають веселі ігри та конкурси разом із професійними аніматорами, розваги на чудових атракціонах та майстер-класи. Кожен бажаючий зможе випробувати свою удачу та отримати чудові подарунки. Головний приз фесту - 100 000 грн.

Вартість квитка становить від 100 до 150 грн. Дітям до 12 р - вхід вільний. Місце проведення заходу - Київська обл, Києво-Святошинський р-н, мальовниче с.Мила, що знаходиться по вул. Комарова, 91. Початок о 10.00.

 

Приятный сюрприз от отеля

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.