ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Интересные события
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Фестиваль найкращої та найкрасивішої української вишиванки на Софійській площі! Парад, конкурси, чудова музика та багато чого цікавого!

Який же українець немає справжньої вишиванки? Адже це не тільки патріотичний та традиційний одяг, а ще і дуже красиво, стильно й актуально. Вишиванка зігріває тіло та душу, і наповнює любов'ю до своєї батьківщини, свого народу, чудових традицій, та неперевершеної української історії. Ця начебто магічна річ, сповнена невичерпної теплоти, віри у себе, надії на краще, особливо коли зроблена руками рідної людини - тоді узагалі буде просто безцінною і кожен берегтиме її як найцінніший та найдорогоцінніший скарб. Уперше з'являється згадка про неї іще у VI столітті, але стільки б часу не минуло та вона і по сьогоднішній день є найкрасивішим одягом. Біла вишивка - це символ здоров'я, чистоти, ніжності, та пасує вона як дітлахам так і дорослим - ось чому її так любить носити наш неповторний народ, а ось червона вишивка символізує пристрасть, велике кохання, красу та життя. Орнамент просто казковий, здається що кожна квіточка і листочок мовби оживають на полотні - це мальовнича краса, яку не передати словами, від неї лишень затамовується подих. "Які ж усе-таки наші люди талановиті, що можуть створювати такі дивовижні речі!" Кожен символ, це не просто візерунок, тому що має своє особливе значення - та й у кожному куточку України він є різним й означає щось своє. Мак на вишивці захищає від зла; дуб є покровителем чоловічої сили, енергії та розвитку; калина - безсмертя роду; виноград - красу та радість сімейного подружнього життя; а узори хмелю означають молодість, буйство та любов - переважно такі сорочки носили хлопці що збирались одружуватись та створювати сім'ю. Носити вишивку можна с чим завгодно - все одно це буде дуже модно та стильно. Отож носіть наше із задоволенням, адже українські вироби є найкращими та рідними не тільки до тіла, а й до душі!

Скидка 50% на номер "Стандарт"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.