ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Интересные места
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Один із найкращих фестивалів літа «Билини Древнього Києва ІХ-ХІ століть» запрошує усіх київлян та гостей славного містечка Київ поринути у подорож крізь віки.

Дорогі та улюблені наші гості 15, а також 16 серпня у «Парку Київська Русь» відбудеться неймовірний захід, що допоможе не тільки краще пізнати історію, повеселитись, відмінно провести час, але й на лише декілька унікальних днів віднестись у чудове Середньовіччя. Запевняємо, що ви нізащо не пошкодуєте що завітали саме сюди та витратили дорогоцінні години відпочинку. На заході готують їжу на вогнищі, ходять у історичному одязі, сплять на сіні, надівають прикраси та взуття таке ж, як багато років тому, щоб максимально наблизитись та відчути дух того загадкового та такого далекого часу. Здається ніби і повітря тут інакше, та програма дійства настільки вражаюча, що залишитись байдужим просто таки неможливо. Прадавні танці, чудові пісні, яскраві ігри, битви від яких перехоплює дух - від щастя завмирає душа що ви можете споглядати на це дійство, емоції переповнюють до краю й здається що це все лише сон. Словами неможливо усе розповісти, це просто потрібно бачити й відчувати усім серцем і кожною клітинкою свого тіла. Учасники фестивалю з радістю поділяться із гостями тим, що так довго збирали з різних історичних джерел. Ви побачите тут не лише неймовірну кількість розваг, пройдете крізь віки, а ще й самі отримаєте безцінні уміння. Замовляйте квитки для себе і рідних уже зараз за телефоном +38 050 385-20-35. Та приходьте за адресою: Копачів, Україна, Древній Київ, що в "Парку Київська Русь", початок із 10.00 години.

Скидка 15% на номер "Стандарт"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.