ru ua en fr de it pt se se by hu
az nl gr ge il kz lv ro tr cz us
Отель "На Лукьяновке" - Акции и скидки - Праздники
Вернуться к списку акций
Экслюзивное предложение от отеля Лукьяновский

Наближається одне з найголовніших свят нашого українського народу. 24 серпня - День Незалежності незрівнянної та прекрасної України!

Святкові заходи у Києві на честь Дня Незалежності будуть відбуватись цього року на Софійській площі, Майдані Незалежності та звісно ж на Хрещатику. Тут відбудеться покладання квітів до пам'ятників національним героям, святкові неперевершені концерти, феєричні салюти для усіх улюблених київлян та гостей столиці. Але особливим значенням для усіх є вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні та загиблих мужніх воїнів АТО. Марш Незалежності 24 серпня пройде на Хрещатику й участь у ньому візьмуть також і бійці Нацгвардії. У Парку Слави відбудеться меморіальний захід. О 12:00 годині буде об'явлена хвилинка мовчання, щоб вшанувати усіх героїв АТО, що загинули захищаючи нашу батьківщину від ворогів. У цей день усі зможуть побувати ще й на параді вишиванок, а також насолодитись прекрасним змаганням хорів, неперевершеною музикою і презентацією, що буде цікавою чималій кількості людей, ще й арт-об'єктами на фестивалі "Лялька-мотанка". Якщо ж бажаєте взяти участь або ж просто поглянути на цікаве святкове дійство, тоді приходьте у центр Києва, адже саме тут пройде другий забіг у вишиванках, де учасники повинні подолати 5, 10 або ж 21, 975 км. Пройшовши реєстрацію на athletic-events.com/events/155, кожен має змогу отримати свою яскраву та неповторну вишиванку. Побачити різноманітну культурно-мистецьку програму київляни зможуть на алеях парку Володимирська гірка та на Андріївському узвозі, де пройде просто казкова виставка-ярмарок різноманітної продукції, а також образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. І якщо ви хочете подарувати своїм рідним щось особливе, українське та чарівне, ми радимо вам завітати сюди. Саме ж свято завершиться о 22:00 заворожуючим святковим салютом.

Скидка 50% на номер "Стандарт"

Читайте также:

Вишивальниця Тетяна Протчева хоче, аби в світі більше знали про Україну!Уличная еда. Июль 2017.Замки, палаци та вінницькі фонтани. Дивовижна українська краса, яка зачарує та підкорить серце кожного!Лекция «Неповторимые истории любви» для настоящих романтиков.Проект «Фестиваль Знакомств» в элитном заведении Киева «Sfera Beach Club».Ивана Купала в парке «Феофания».Концерт рок-оркестру народних інструментів України "НАОНІ".
Смотреть ещё: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
г. Киев, Шевченковский р-н., ул.Белорусская, 3.